Äntligen har jag nytt golv i lägenheten

God förmiddag på dig! Hoppas du mår bra och att din dag har startat på bästa sätt, själv tänkte jag påbörja den med att skriva ett inlägg till er. Tanken är att jag ska berätta för er om den hjälpen jag har fått av en golvläggare i Solna, från företaget Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB.

När jag för två år sedan flyttade in i min lägenhet hade jag inte pengarna att lägga på de förändringar jag ville göra. Nu när jag har bott här i två år har jag samlat på mig tillräckligt med pengar för att i alla fall ta tag i en sak jag vill förändra, golvet. Sedan jag flyttade in har jag velat lägga nytt golv i vardagsrummet och sovrummet då det befintliga inte riktigt var lika fint som jag hade tänkt mig. För att det skulle bli genomfört på rätt sätt och för att jag skulle få det resultatet jag var ute efter visste jag att jag inte kunde göra arbetet själv utan jag behövde hjälp av en professionell golvläggare i Solna. Anledningen till att jag valde att vända mig till Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB var för att en nära kompis tidigare hade fått hjälp av dem och var nöjd med allt hon fick av dem. För att jag skulle få lika bra hjälp som henne valde jag därför att också ta hjälp av dem. De tog till sig mina önskemål och jobbade hela tiden efter dem, för att jag skulle få ett resultat som jag kunde vara nöjd över. Det var precis vad jag fick också, deras underbara arbete gjorde att jag fick precis det resultatet jag var ute efter. Utan den underbara hjälpen från denna golvläggare i Solna hade det aldrig blivit så bra som det blev, därför är jag väldigt glad över att jag vände mig till just dem.

Du gillar kanske också...