En golvläggare på Södermalm

Hallå där!

Jag vet inte om jag har berättat för om när jag klumpigt nog lyckades förstöra mitt köksgolv, nu tack vare en golvläggare på Södermalm så är det problemet åtgärdat iallafall. Det var för ungefär en vecka sedan som jag skulle bära in en sån där köksmaskin med en rad olika funktioner, den var hur som helst väldigt tung att bära och hade en ganska spetsig kant. Jag var ensam hemma och skulle bära in den och det gick ju så klart åt skogen. Den gick knappt att lyfta så jag fick dra maskinen hela vägen från till köket. I hallen hände ingenting för där drogs den på en matta men jag tänkte inte på det så när jag skulle börja dra den i köket så drogs den rakt över parketten. Givetvis blev det fyra fina repor tvärs över köksgolvet, men ni ska vet att tragedin slutade inte där. När jag väl skulle få upp den här maskinen så fick jag ta i som jag aldrig gjort tidigare och här fick jag verkligen betala för att jag inte går till gymmet, som för övrigt ligger runt hörnet av min lägenhet på Södermalm. Tills slut fick jag upp den där maskinen på köksbänken, trodde jag iallafall. Den var tydligen inte riktigt uppe och när jag släppte så sa det bara pang och sen var parketten helt förstörd. Snabbt på som attans tog jag upp telefonen och ringde en golvläggare för att få hjälp, men det fanns så klart ingen ledig. Jag fick till slut tag på en trevlig golvläggare som hade några jobb inbokade men som sa att han skulle komma så fort han kunde. Så nu har jag fått ett nytt golv på i köket och om ni undrar vad som hände med maskinen, med tanke på hur tung den var så krävs det nog betydligt mer än ett fall på någon meter för att den ska gå sönder. Den fungerar utmärkt nämligen.

Du gillar kanske också...