Golvslipning efter inflyttningen

Hej där!

Nu har jag äntligen fått ordning på golvet tack vare lite golvslipning, det känns väldigt bra att ha en fin parkett igen. Jag ringde inte till Perfekt Golvvård i Skåne för att jag ville utan det var snarare för att jag var tvungen. För några veckor sedan så var det lite inflyttningsfest i lägenheten vilket i sig var en succé, men det kostade den nya lyan i Helsingborg en hel del. Jag flyttade till Helsingborg från Malmö för ungefär två veckor sedan och jag trivs än så länge väldigt bra, trots att jag var tvungen till att beställa golvslipning redan två veckor in. Det är så smidigt att det går tåg mellan Malmö och Helsingborg nästan hela tiden, så att jag kan umgås med mina vänner och familj. Så jag hade lite vänner över i helgen och vi hade det jätte trevligt, men det hela resulterade i att det blev väldigt mycket repor och smuts i parketten som naturligtvis inte gick att få bort på egenhand. Jag hade lite lätt ångest när jag gick upp på söndag morgon och såg hur det såg ut i lägenheten, det var inte riktigt vad jag hade räknat med. När jag såg att det var repor så insåg jag direkt att det här kommer inte jag kunna lösa på egenhand, jag har inga verktyg eller kunskaper för att kunna utföra golvslipning. Så igår kom det förbi några herrar från Perfekt Golvvård i Skåne och rättade till mitt golv. Det är tur att jag har fått ett nytt jobb med betydligt högre lön för en golvslipning är inte gratis ska ni veta, men det är definitivt värt det om man vill ha en fin parkett. Nu sitter jag här på jobbet och egentligen bara väntar på att kunna gå hem, fem minuter kvar sen så!  

Du gillar kanske också...