Golvslipning hemma i Helsingborg

Hallihallå bloggen!

Hädan efter ska jag aldrig gå in i mitt hus i Helsingborg med skor igen, det ska ingen av mina gäster eller familjemedlemmar heller göra. För nu har det varit golvslipning i hela huset och jag har så blänkande och fint golv nu i alla rum. Det ska även förbli så som det är nu så att jag inte behöver ringa hit en firma om några månader för att få golvslipning igen. Jag ska säga er att det var väldigt mycket repor och smuts som hade satt sig på golvet men nu är det precis som nytt igen, tänka sig vad lite golvslipning kan göra. Det var faktiskt mina två söner som var startskottet till att jag ringde efter golvslipning i Helsingborg. De kom hem en dag och hade köpt sig en ny teve till övervåningen samt en tevebänk, inte helt tokigt tänkte jag som har liknande filmsmak och intressen som de. Jag vet inte om ni har märkt det med era barn men ju äldre i tonåren de blir desto latare verkar de också bli, allting ska göras på det enklaste sättet som är minst ansträngande. Det är lite märkligt med tanke på att de idrottar, men så fort de är hemma så ska det göras minsta möjliga. Hur som helst så bestämde de sig för att dra kartongen med teven genom hela huset och sen när de kom till trappan så började ungarna helt plötsligt att bära teven. Samma visa med bänken som de hade köpt, den släpades in utan några tussar längst ner på benen och ni kan gissa vad som händer då. Likt Hans och Greta hade de lämnat spår från ingången upp till övervåningen. Det fanns inte så mycket att göra, golvet var inte i något vidare skick innan detta inträffade men det gick inte att ha repor som gick över hela huset så jag tog tag i det o ringde efter golvslipning i Helsingborg. Resultatet blev riktigt bra och min fru tackade sina söner för att de hade sett till så att det till slut hände något.

Du gillar kanske också...