Golvslipning hemma i Linköping

Hejsan svejsan bloggen! Idag håller jag på och fixar i ordning här hemma efter att Bygg & Industrigolv I Östergötland AB har varit på besök i Linköping. Jag tyckte att det var på tiden gå en rejäl golvslipning så jag kontaktade dem för några veckor sedan för att få en offert och sen ringde jag upp igen när jag hade bestämt mig angående en golvslipning. Det tog bara några dagar från det att jag hade bestämt till att de kom hem och påbörjade sin golvslipning. Jag fick till och med hjälp av hantverkarna att bära bort alla möbler och inredning som täckte golvet, snacka om service va! Utöver en golvslipning så fick jag även oljning och lackning, så nu har jag ett golv som ser ut att komma direkt från en butik. De erbjöd sig också att hjälpa mig och bära tillbaka alla möbler men jag funderade på om jag inte skulle prova att ha en liten annan uppsättning så jag tackade snällt nej. Så nu står jag här i mitt vardagsrum och försöker komma fram till någon bra inredningsmöblering som ser snyggt ut, jag tror dock att det kommer bli så som jag hade det innan. Jag måste ju valt den möbleringen av en anledning tänker jag. Så fort jag har fått ordning på allting så ska jag snabbt bege mig ut på gatorna i Linköping, det är nämligen strålande sol här och jag som har väntat på det så länge tänker inte gå miste om att få lite timmar i solen. Antagligen kommer jag att sätta mig på en uteservering i Linköping med en kopp kaffe och kanske att jag lyxar till det med en kakbit, vi får se. Det verkar dessutom som att det här vädret ska hålla i sig och det tackar jag verkligen för. Nu måste jag återgå till städningen så att jag kommer ut någon gång, ni får ha det så bra!

Du gillar kanske också...